Privat byggeri

Privat byggeri

Villa

Markdiget 7, 6950 Ringkøbing

 

Villa på 147 m2, placeret med rigtig flot udsigt ud over Ringkøbing Fjord, med åbent areal mellem fjord og Vellingvej.

 

Bygningen opføres i klassisk Ringkøbing byggestil, fuldmuret, dannebrogsvinduer og rød vingetegl, alt sammen i god kvalitet.

 

Tilbygning

Rosenhaven 5 , 6950 Ringkøbing

 

Tilbygning på ca. 52 m2 med to børneværelser og fællesrum med spisebord i forlængelse af køkkenet.

 

Tilbygningen er opført med pyramide tag med lofter op til kip. Ydervæggene er beklædt med klinketræ som dele af ekst. bygning.

Tilbygning

Kaj Munks Vej 12, 6950 Ringkøbing

 

Tilbygningen er udført af lette konstruktioner omkring eksisterende bygning i forskellige højder, for at give maksimalt lysindfald i eksisterende bygning og tilbygningen.

Eksisterende bygning er med høj kælder, og tilbygningen er opført i niveau med udvendig terræn, hvilket giver en halv etageforskydelse. Adgangen er via trappe op til eksisterende stueplan igennem udvidet tidligere vinduesåbning.

Parcelhus

Skraldhedevej 16, 6950 Ringkøbing

 

Parcelhus på 131 m2, opført med køkkenalrum med stue, 3 værelse og 2 badeværelser samt stort bryggers og entre. Byggeriet er opført med lette konstruktioner og skalmur.

 

Fungerium hjælper gerne med små byggerier

 

Ved selv helt små projekter kan det være en fordel at kontakte Fungerium, om det blot er for at få en ide til indretning af en eksisterende bolig, ny carport eller oplysninger om bærende konstruktioner.

 

Resultatet bliver oftest bedst når en bygherre bliver bekræftet i mulighederne til sine ønsker, med gode løsningsforslag i dialog med en bygherrerådgiver.

Fungerium ApS • Ribovej 7 • 6950 Ringkøbing • jacob@fungerium.dk • Tlf: 51 72 91 15