Referencer

Seneste referencer fra Fungerium

Kultur- og offentligt byggeri

Generator 2.0 blev afleveret med succes til åbningskoncert med Poul Krebs.

Udvidelsen består af scene tilbygning og mellembygning med anretterkøkken og toiletområde. I koncertsalen er der opført en tribune med plads til 50 siddende gæster. Tribunen kan sænkes ned i plant niveau og indrettes som balkon med bordopstilling.

 

Erhvervsbyggeri

Fungerium har mange års erfaring som rådgiver på erhvervsejendomme som kontor- og kantinebygninger samt store industri- og lagerbygninger.

Som certificeret brandrådgiver har særlig fokus på optimale indretninger af industrien, med forskellige sektionsopdelinger, flugtvej og brandtekniske installationer.

 

I øjeblikket er Fungerium i bl.a. gang med at opfører udstillingslokaler, værksteder og lager til Avant Danmark i Låsby.

Fungerium arbejder også med opførelse af nye produktionsfaciliterer og administrationsbygning til Vestjysk Træemballage i Aulum.

Boligbyggeri

Fungerium afleverede i 2020, byggeriet ”Sandormen” til ejerne af 22 ferieboliger.

Bygningen snor sig i centrum af Søndervig, hvor grunden er anlagt med grønne parkeringspladser og sand hjælme på grønne arealer ned til søen på bagsiden af bygningen.  

Byggeriet er opført af trækonstruktioner med klimaskærm af vedligeholdelsesfrie beklædninger.  


Privat byggeri

Der melder sig altid en masse spørgsmål når man går med byggetanker, både ved nybyggeri og om- eller tilbygninger.

Starten er en god samtale mellem bygherre og rådgiver om tanker og ideer. Med baggrund i de behov byggeriet skal opfylde og økonomiske rammer, kan Fungerium give en umiddelbar vurdering af hvilke muligheder der er for at realisere drømmen.


Se mere under fanen "Arkitekt" eller ring gerne til Fungerium.

Landbrugsbyggeri

Igennem de seneste år har Fungerium projekteret ca. 400.000 m2 landbrugsbyggeri, bestående af alt fra kostalde, minkhaller, svinefarme og maskinhuse, samt dertilhørende velfærdsbygninger.