Arkitekt
 • Arkitektur og design
 • Bygningsindretning
 • Byggelovgivning
 • Certificeret brandrådgivning
 • Byggeansøgning
 • Udbudsmateriale
 • Entreprisekontrakter
 • Bygningsanalyse
 • Energirådgivning
 • Fugtproblemer
 • Råd og svamp
 • Drift og vedligehold
 • Arbejdsmiljø
 • Forenklet syn og skøn


Kom godt i gang

med arkitektur, indretning, planlægning og økonomi


Der melder sig altid en masse spørgsmål når man går med byggetanker, både ved nybyggeri og om- eller tilbygninger.

Starten er en god samtale mellem bygherre og rådgiver om tanker og ideer. Med baggrund i de behov byggeriet skal opfylde og økonomiske rammer, kan Fungerium give en umiddelbar vurdering af hvilke muligheder der er for at realisere drømmen.


Ved selv helt små projekter kan det være en fordel at kontakte Fungerium, om det blot er for at få en ide til indretning af en eksisterende bolig, tilbygning eller oplysninger om bærende konstruktioner.

 

Resultatet bliver oftest bedst når en bygherre bliver bekræftet i mulighederne til sine ønsker, med gode løsningsforslag i dialog med en bygherrerådgiver.


Læs mere om privat byggeriRådgivning af udbud, kontrakter og tilsyn af entreprenørarbejdet

Både ved privat og erhvervsbyggeri yder Fungerium rådgivning med udbudsmateriale, kontrahering og tilsyn af entreprenørarbejdet.

Ved privat byggeri bruges der ofte lidt tid i starten af et projekt, på prioritering af forskellige udbudsformer, som har betydning for bl.a. forsikringer, ansvar og betalinger.


Læs mere om udbud og tilsynErhvervsbyggeri

Ved store byggeprojekter sammensætter Fungerium det helt rigtige rådgiverteam, bestående af projektleder, ingeniør og arkitekter med de relevante kompetencer, ved både Totalrådgivning og som en del af Totalentrepriser.


Ved komplicerede byggerier af stål, træ og betonkonstruktioner, har Fungerium stor erfaring med svære konstruktionsløsninger, hvor energikrav, brandstrategi og fugttekniske problemer skal løses ud over de statiske beregninger.

Fungerium designer projektets forskellige konstruktionsløsninger og samarbejder med ingeniørvirksomheder der bidrager med statiske beregninger.

I gennem årene har Fungerium været behjælpelig med opførelse af flere store produktions- og administrationsbygninger, samt en del købmands- og dagligvarecentre.Bevaringsværdige bygninger

Interessen for at bevare landets bygningskultur er vokset støt i de sidste årtier. Bygningsbevaringen ses af kulturelle, miljømæssige og ressourcemæssige årsager, som et vigtigt tema i samfundsudviklingen.


Med en ejers rette interesse og omsorg for en bygning, kan Fungerium bistå med gode ideer til bygningsrenoveringen, samt indvendige ombygninger.


Læs mere om bevaringsværdige bygningerBygningsanalyse

Byggelovgivningen er i dag indrettet funktionsbaseret, og på blot få år er energikravene skærpet betydeligt. Samtidig er der hundredtusinder forskellige byggematerialer på det danske marked, der giver uendelige mange kombinationsmuligheder og kan medføre fugt og rådproblemer ved forkerte materialesammensætninger.

Fungerium besøger ofte bygningsejer og virksomheder med fugttekniske problemstillinger som følge af renoveringsopgaver ved gamle konstruktioner.

Men også nye konstruktioner skal gennemtænkes inden udførelsen, så der ikke opstår fugtproblemer ved de moderne isoleringsmængder og tæthedskrav.

Ved både nybyggeri og renoveringsopgaver hjælper Fungerium gerne med løsningsforslag, også ved mindre opgaver som blot kræver en hurtig afklaring, så problemet ikke udvikler sig.